Voiceover boeken: hoe werkt het?

Voiceover boeken: Hoe werkt het en wat kost het?

Een voiceover boeken kan bij Rene Visschers makkelijk en snel. Het is vrij moeilijk om met vaste tarieven te werken. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Hoe vaak en waar wordt de voice-overproductie gebruikt? Is het bijvoorbeeld alleen voor internet of voor landelijke uitzendingen?

Dus om een voiceover boeken snel en makkelijk te maken, is dit hoe Rene werkt:

stuur je scriptVoiceover boeken stap 1: stuur uw script

Vertel over uw project of stuur uw script via e-mail.

bevestig de auditie stemdemo

Voiceover boeken stap 2: Bevestig de auditie

Rene mailt u gratis een auditie en offerte. Wanneer u tevreden bent, begint de volledige opname!

download de auditie demoVoiceover boeken stap 3: Download uw opname

U ontvangt binnen 24 uur de volledige lezing via een beveiligde WeTransfer-link.

Hierna ontvangt u de factuur.

 

100% tevredenheidsgarantie voiceover

 

Podcast, televisie en radio

Rene Visschers is een Nederlandse stemacteur. Hij heeft bedrijven en producten onder de aandacht gebracht van het publiek via advertenties op radio en televisie.

Radio

Ok, radiospots kunnen vervelend zijn – vooral als je echt geniet van de nummers die de DJ speelt. Advertenties zijn echter vaak de beste manier om die fantastische muziek gratis voor een groot publiek te krijgen.

Natuurlijk zijn deze advertenties ook de beste manier om uw merk te promoten. Ofpotentiële klanten te informatie over een nieuw product of dienst. Radioreclame werkt op het onderbewuste van de luisteraar. Het is nog steeds een van de meest effectieve manieren van reclame.

Een ‘radiostem’ is breed inzetbaar, afhankelijk van wat de boodschap en de beoogde doelmarkt zijn zoals tieners, volwassenen, gepensioneerden, zakenmensen, arbeiders etc. Rene kan met zijn stem veel variëren in stijlen, zoals naturel, omroeper, DJ, super enthousiast, ingetogen, warm en vriendelijk, typetjes en personagestemmen.

Rene is gespecialiseerd in ‘radio imaging’. Dit is het proces waarbij een korte radiospot, een advertentie op de radio dus, een gevoel kan oproepen. Het kan een verhaal vertellen met behulp van muziek en effecten. Dit type advertentie maakt meestal gebruik van de spreekstijl ‘promo-stem’.

Rene Visschers biedt u een uiterst betaalbare oplossing voor uw voice-overbehoeften.

Televisie

Televisiepromo’s en tv-commercials worden regelmatig voorzien van de stem van Rene. Deze Nederlandse stemacteur wordt vaak ingezet voor het inspreken van typetjes, een specialiteit van Rene. Met de inzet van Rene als stemacteur geeft u uw productie de warmte en betrouwbaarheid van een ervaren en professioneel stemtalent. Uw project kan hierdoor snel en met zeer weinig takes worden voltooid. Studiotijd wordt vaak verspild aan stemtalenten met weinig ervaring, onvermogen om te reageren op regie-aanwijzingen en algemeen gebrek aan kennis van het opnameproces. Rene Visschers heeft ruim 25 jaar ervaring als stemacteur. Hij weet daarom perfect wat de do’s & don’ts zijn als het gaat om stemopnames.

Deze Nederlandse allround stemacteur heeft commerciële voice-overs op tv gedaan voor enkele van de grootste merken en reclamebureaus wereldwijd. Enkele voorbeelden: Heineken, Philips, Oral B, Mattel, Esso, Total, FitBit, Lilly, Holland Casino, Epson, KPMG en Media Markt. Zijn stemtalent verschijnt regelmatig in tv-advertenties. Klanten kennen Rene als professioneel, met een warm, energiek en indien nodig krachtig stemgeluid.

E-Learning

Bij e-learning gaat het er niet alleen om wat u aan uw studenten of cursisten presenteert, maar vooral hoe u het presenteert. Rene Visschers levert professionele audio-instructies om ervoor te zorgen dat uw leerlingen naar cursusmateriaal luisteren en blijven luisteren. Deze Nederlandse voiceover levert een geschikte stem voor elk project met een educatieve component. Van boeken voor peuters tot compliance, van training tot voorlichting door bedrijven. Rene is de stem achter video’s die kijkers begeleiden bij fysieke taken of IT-training. Thuisonderwijs, medische cursussen – noem maar op, deze Nederlandse stemacteur heeft de ervaring om uw project professioneel en, vooral, effectief educatief te laten klinken.

Rene Visschers raakt de juiste toon

Toon is cruciaal. Bijvoorbeeld – formeel maar niet aanmatigend voor een bedrijfsscript. Bemoedigend maar niet neerbuigend bij het vertellen van een programma voor kinderen. Onderscheid maken tussen een lijst en een verzameling opsommingstekens (subtiel, maar belangrijk!). Betrokken blijven gedurende lange scripts. Het is voor Rene dagelijkse kost. Hij kent de technieken zodat u toegang heeft tot het beste van het beste voor de e-Learning industrie. Wilt u een voiceover boeken? Kies dan voor het vakkundige geluid van Rene Visschers.

Zelfstudie voice-over

Rene biedt de behulpzame stem die u hoort bij het leren gebruiken van nieuwe software, een website of het introduceren van nieuwe systemen op uw werkplek.

Presentatie voice-over

Deze allround Nederlandse voiceover kan helpen de toon te zetten voor uw volgende vergadering, trendverwachting … kortom elk type presentatie die u wilt plannen!

Powerpoint-voice-over

Rene Visschers kan de gezaghebbende, deskundige maar vriendelijke powerpoint-voice-over leveren voor uw personeelsintroductie, AGM of trainingsseminars.

Storytelling

Als allround Nederlandse stemacteur heeft Rene verhalenboeken, zakelijke ideeën en theatraal werk voor een breder publiek gebracht.

Als de vertelling goed wordt uitgevoerd, komen de woorden op een pagina op magische wijze tot leven zoals het verhaal wordt verteld. Door zijn theatrale en dramatische ervaring gebruikt Rene stemtechnieken die nodig zijn om te leveren met een verhoogd gevoel voor tekstinterpretatie. Dit, boven de overweldigende technische problemen, is de grootste strijd waarmee de meeste stemacteurs worden geconfronteerd.

In film wordt het gebruik van vertelling gebruikt om het verhaal meer diepgang en betekenis te geven. Het gebruik van een ‘verteller’ in film wordt vaak bekritiseerd. Het wordt gebruikt wanneer de schrijver of regisseur het verhaal anders niet effectief kan verplaatsen. Wanneer het echter effectief wordt gebruikt, kan de stem van een verteller worden gebruikt om de impact en het begrip van een scène of gebeurtenis te vergroten. En op een dusdanige manier die niet kan worden uitgevoerd door beelden alleen.

Rene streeft ernaar om uw verhaal geloofwaardig en natuurlijk te laten klinken. Hij doet dat met elke lichte nuance, toon, ademhaling en pauze zodat de luisteraar een deel van de ervaring voelt. Met zijn ervaring kan hij uw productie, bedrijf of merk de attentiewaarde geven die het verdient.

Karakterstem

Deze Hollandse stem voegt een aantal leuke en boeiende stemmen toe aan tekenfilms, videogames en andere entertainment- en educatieve projecten.

Tegenwoordig verschijnen, in een of andere vorm, voice-overs in bijna elk geproduceerd videospel. Of het nu instructief, inleidend of de drijvende kracht achter het verhaal is door het hoofdpersonage. Alle soorten games, waaronder rollenspel, sport, actionplatforms en puzzelspellen, maken gebruik van professionele, ervaren en getalenteerde stemacteurs. Ze doen dat om een ​​krachtige dialoog te bieden en hun personages tot leven te brengen.

Veel moderne spellen hebben nu scripts van maximaal 70.000 dialoogregels. Het kan jaren duren om op te nemen. De beste ontwikkelaars van animaties en videogames hebben gekozen voor Rene Visschers voor hun personages. Bovendien is het wat deze Nederlandse mannenstem het liefst doet! De dialoog is vaak hilarisch, de stemmen zijn erg leuk om uit te voeren en de schrijvers zijn geweldige creatieve mensen om mee te werken. Wilt u een voiceover boeken? De Nederlandse stemacteur Rene Visschers werkt professioneel en snel.

Interactieve stemrespons (telefoonsystemen)

Rene biedt een vriendelijke, gastvrije en informatieve stem aan klanten van een groeiend aantal bedrijven.

IVR is de afkorting van Interactive Voice Response. Het is een technologie die interacties met bellers automatiseert. Ondernemingen wenden zich steeds vaker tot IVR om de kosten van gemeenschappelijke verkoop, service, incasso’s, aanvragen voor inlichtingen en ondersteuning van en naar hun bedrijf te verlagen. Tegenwoordig, in combinatie met een natuurlijk en gastvrij stemtalent, heeft de IVR-technologie een punt bereikt waarop bellers alleen maar hoeven te spreken, in plaats van te rommelen met een toetsenbord.

Een professioneel imago moet worden gecreëerd vanaf het moment dat een klant of potentiële klant contact opneemt met uw bedrijf. Er is geen eenvoudigere manier om dit te bereiken dan met een geweldig klinkend bericht in de wacht, een begroeting via de telefoon of interactieve gesproken reactie door een ervaren, professioneel en natuurlijk stemtalent.

Het is een goed onderzocht feit in de reclame- en marketingbranche – als een beller na een minuut geen menselijke stem hoort, dan is de kans veel groter dat hij het gesprek beëindigd. Een ervaren en vooral gemakkelijk beluisterbaar stemtalent is een veel professionelere benadering dan om bijvoorbeeld de stem van de receptionist(e) te laten opnemen.

Rene kan die stem van het ‘grote merk’ leveren in het hele telefoonsysteem van uw bedrijf. Hij levert alle soorten IVR. Van eenvoudige welkomstberichten of tijdspecifieke gebeurtenisdetails tot enquêtes, callcenterprompts en diepgaande telefonische handleidingen die vele uren spraakopnamen kunnen bevatten. Alle gesproken aanwijzingen worden geleverd als afzonderlijke bestanden die zijn geoptimaliseerd voor het afspelen van het telefoonsysteem.

Publieke uitzending en evenementen

Rene Visschers heeft het vervoer voor reizigers in binnen- en buitenland eenvoudiger gemaakt. Ook heeft hij de beveiliging en belangrijke openbare berichten zo informatief en transparant mogelijk gemaakt.

Toenemende passagiersaantallen en meer controle op de dienstverlening binnen het openbaar vervoer en de luchtvaartsector hebben ertoe geleid dat het verstrekken van passagiersinformatie een integraal onderdeel van de ervaring is geworden. Massale investeringen worden gekanaliseerd in de openbare veiligheidsindustrie. Ze hebben tot doel het leven, eigendom, natuurlijke en culturele hulpbronnen te beschermen en te behouden. Ook wordt zo de veiligheid van de gemeenschap bevorderd. Naarmate openbare veiligheid en beveiliging een verhoogde prioriteit worden over de hele wereld, moeten de oplossingen die zijn ontworpen om deze diensten te bieden, innovatiever en robuuster zijn.

Deze Nederlandse mannenstem kan geschikt stemtalent bieden voor alle soorten omroepinstallaties. Inclusief passagiersinformatie, noodmeldingen, stadionuitzendingen en beveiligingsberichten. Een voiceover boeken bij Rene Visschers is bovendien kiezen voor vakmanschap en kwaliteit.

Reclame

Reclame en commerciële voice-overs kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Van televisie en radio tot aankondigingen in de winkel en online.

Als stem van uw product of merk, zal dit professioneel Nederlandse stemtalent potentiële klanten informeren over verkopen in hun lokale winkel. Hij attendeert hen op concerten, evenementen en muziekproducten. En kijkers of luisteraars worden eraan herinnerd dat de tijd en datum van hun favoriete programma’s zijn verschoven. Kies bij een Nederlandse voice-over het geluid van Rene. Hij weet als geen ander de aandacht van uw doelgroep te trekken, én, belangrijker nog, vast te houden.

Commerciële voice-over talenten worden gebruikt om een ​​advertentie een professioneel geluid te geven. Een advertentie is alleen effectief als deze duidelijk, to the point, gemakkelijk te begrijpen en op een vriendelijke en herkenbare manier wordt geleverd. Rene laat luisteraars de boodschap vertrouwen en brengt uw merk, product of dienst in een gunstig daglicht.

Zijn professionele commerciële stemtalent kan worden gebruikt voor lokale, regionale, nationale of internationale producties in alle mediavormen. Wanneer u onze spraakservice gebruikt, wordt uw professioneel opgenomen en geproduceerde project binnen 24 uur aan u geleverd. Rene is een van de meest toegewijde professionals op het gebied van stemtalent. Deze Nederlandse vakstem produceert alleen opnames van de hoogste kwaliteit in de branche.

Voiceovers

Voice-overs worden steeds vaker gebruikt als een manier om bezoekers kennis te laten maken met een website en hen te helpen door de pagina’s van de site te navigeren. Rene kan audiowelkomstberichten geven of een professionele stem toevoegen aan uw productvideo’s. Dit is belangrijk in het creëren van een professioneel imago voor uw bedrijf.

Door uw berichten consistent te leveren met dezelfde stem op al uw advertentieplatforms en -services, kunt u uw merk versterken. Ook  geeft het uw bedrijf een vitale persoonlijkheid. Televisie- en radiocommercials gebruiken vaak hetzelfde talent in jarenlange reclamecampagnes. Doel daarvan is om de merkassociatie en klantherinnering te verbeteren.

Het stemtalent van Nederlands allround mannenstem Rene Visschers was de afgelopen decennia betrokken bij duizenden televisie-, radio- en webadvertenties, e-learning en bedrijfsvideo’s. Laat Rene u helpen om uw merk een stem te geven, uw boodschap te laten horen en uw product zichtbaar te maken. Een voiceover boeken bij Rene is snel geregeld. U krijgt gegarandeerd topkwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op.

Rene Visschers wordt vertegenwoordigd door Flex Media Factory.