Nizozemski glasbenik – domači nizozemski moški glas

Vsestranski nizozemski glasovni igralec

Iščete izkušenega in vsestranskega glasovnega igralca? Rene Visschers je izkušen nizozemski glasovni igralec, ki vsak dan piše različna besedila iz lastnega studia. Seveda je mogoče tudi vsestranskega glasovnega igralca rezervirati za svetovalno delo v zunanjem studiu.

Glasovni igralec z bogatimi izkušnjami kot voditelj, igralec in trener

Kot igralec, voditelj in trener je Rene sposoben iz svojega glasu izluščiti najboljše. Ta nizozemski glasbeni igralec je izredno primeren kot glasbeni igralec za različne namene. Rene je široko uporaben tudi s svojim vsestranskim glasom.

Enostavno usmerjanje

Ne glede na glasovno delo je nizozemski glasbenik Rene Visschers nalogo dodal vsebini na svoj profesionalen način na način, ki ga ima stranka v mislih. Besedilo je posneto za ciljno skupino. Ker je Reneja enostavno voditi, je rezultat dosežen po želji stranke.

Posnetki

Reneja Visschersja lahko med drugim rezervirate za snemanje:

Reklame
Zvočne knjige
Infografika
Aplikacije
E-učenje
Podbesedila (korporativnih) filmov
Predvajanje z dokumentarnimi filmi
Ponovna sinhronizacija

Cene
Je Rene drag? Absolutno ne. Čeprav vedno obstajajo glasovni igralci, ki so cenejši. Pomembno je, da dobite 100-odstotno garancijo brez tveganja. Rene svoje produkcije oddaja iz lastnega profesionalnega vrhunskega avdio studia, iz katerega ponuja avdio, primeren za kateri koli medij. To prihrani stroške in zato lahko Rene hitro preklopi. Bi bili raje Rene v studiu po vaši izbiri? Tudi o tem se je vedno mogoče pogajati. Ali gre za studio na Nizozemskem ali v drugi državi.

Za več informacij nas kontaktirajte
Rene ima svoj studio. Poleg tega, da je nizozemski glasovni igralec, je aktiven tudi kot trener za glasovne talente. Poleg tega je na voljo za delavnice za podjetja in posameznike. Na tej spletni strani lahko najdete več informacij o različnih dejavnostih Reneja. Bi radi več informacij o njegovem delu ali bi želeli rezervirati Reneja za glasovno delo? Nato nas kontaktirajte.

Glasovnega igralca Reneja Visschersja zastopa Flex Media Factory.